klik hier voor het foto archief van Oranjevereniging Ooltgensplaat klik op het wapen van Ooltgensplaat en bekijk de online foto albums

Klik hier en ga terug naar de homepage van Oranjevereniging Ooltgensplaat

Klik hier en bekijk de sponsors 2008

KONINGSDAG wordt weer WONINGSDAG

dinsdag 27 april 2021

06.19 uur
Vanaf zonsopgang in heel Nederland vlag en wimpel voor de Koning en voor elkaar.

08.45 uur
Oranjevereniging Ooltgensplaat hijst de vlag in de Marijkestraat en bij het Maximaplein.

09.55-10.00 uur
Klokgelui. De klokken luiden als teken van verbinding.

10.00 uur
Nationale Aubade. Vanuit deuropeningen en balkons zingen of spelen we het Wilhelmus met het Koninklijk Concertgebouworkest.
#Wilhelmus2021

10.05 uur
Videoboodschap burgemeester.
Deze videoboodschap is t.z.t. te vinden op de gemeente website

10.15 uur
Kom je buiten spelen #Oranjebuiten, in Ooltgensplaat gebeurt het!!! Alle kinderen van de lagerescholen in Ooltgensplaat krijgen via de school een spelzak aangeboden van de Oranjevereniging met hierin spelletjes en uitleg om thuis Koningsdagspelen te houden, woon je wel in Ooltgensplaaat maar zit je niet in Ooltgensplaat op een lagereschool of volg je speciaal onderwijse stuur dan even een berichtje naar info@oranjeverenigingooltgensplaat.nl of bel met een van onze bestuursleden... dan zorgen wij voor jouw spelzak....

16.30 uur
Nationale Toost.
De Nationale Toost wordt in heel Nederland tegelijkertijd uitgebracht door iedereen – op de gezondheid van iedereen. In huis, op de gang of overloop, op het balkon of dakterras, in je voor- of achtertuin, het maakt niet uit … schenk in en hef het glas!

#blijfthuis #blijfgezond #samensterk

Heeft u suggesties mail naar info@oranjeverenigingooltgensplaat.nl

Oranjeverenigingooltgensplaat.nl © 2008

laatst bijgewerkt op 20 April, 2021