klik hier voor het foto archief van Oranjevereniging Ooltgensplaat klik op het wapen van Ooltgensplaat en bekijk de online foto albums

Klik hier en ga terug naar de homepage van Oranjevereniging Ooltgensplaat

Klik hier en bekijk de sponsors 2008

Bevrijdingsdag 5 mei 2021

In verband met de heersenden Pandemie van het Corona virus, zijn er geen activieteiten dit zoals door onze overheid is opgeleged.

Naast het monument zal links de Nederlands drie kleur wapperen en rechts de bevrijdingsvlag, ook zal de vlag op de toren, de vlaggemasten in de marijkestraat en bij het Maximapleien het Rood-Wit-Blauw de gehele dag vanaf zonsopgang t/m zonsondergang in top hangen.

Alle inwoners die in het bezit zijn van een vlag, worden verzocht de gehele dag de vlag (zonder wimpel) uit te hangen.

Tevens zal bij het monument in de kerksingel lantaarn branden dit als teken van het vrijheidsvuur.

#blijfthuis #blijfgezond #samensterk

Heeft u suggesties mail naar info@oranjeverenigingooltgensplaat.nl

Oranjeverenigingooltgensplaat.nl © 2008

laatst bijgewerkt op 20 April, 2021